Om oss

FC Gruppen

FC Gruppen är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag verksamt inom catering, event, konferenser och restauranger. Vi startade 1993 med en tanke om att servera gästen allt från halva ostfrallor till fullständiga koncept. FC Gruppen är ett av Sveriges största cateringföretag och genomför varje år ca 4000 uppdrag, alltifrån frukostfrallor till dagens lunch och stora banketter.

Vi utgår från Jönköping där vi driver sju anläggningar samt FC Event, FC Production och FC Bryggeri.
Vi är en heltäckande samarbetspartner inom catering och event. Vi är FC Gruppen.

Medarbetare

FC Gruppen har totalt ca 50 heltidsanställda i företagen. Vi jobbar som kallskänkor, kockar, diskare, kassabiträden, serveringspersonal, bartenders, chaufförer, säljare, ekonomi samt projektledare. Förutom vår heltidspersonal använder vi oss mycket av extrapersonal och totalt jobbar ca 250 personer i bolagen varje år.

Hållbarhet

Vi på FC Gruppen jobbar aktivt för att varje år minska vår påverkan på miljön. På alla våra restauranger och vårt KonferensCenter sorterar vi allt avfall och ser till att det som går återvinns eller blir till drivmedel. Kaffet vi serverar är krav- och rättvisemärkt och vi är medlemmar i fair trade Jönköping.

Även om vi på FC är ett litet företag ser vi arbetet för varandra i världen som en viktig punkt. På företaget är vi fadder åt en flicka i Sudan & en pojke i Nepal. Varje år går vi dessutom in och sponsrar ett projekt för utsatta barn.